Followers

Facebook Comments

Monday, August 8, 2011

GITAR-KU



Dawai-dawai itu telah putus... Maka tiada lagi kini nada merdu tercipta... Lenyap bersama buih-buih mimpi... Tiada lagi kini melodi rindu terbaca... Melagukan syair-syair kehidupan... Dawai-dawai itu telah terputus... Tergantung lunglai dan berdebu... Diam dan dilupakan... Di saat kesepian, tiada lagi teman yang menemaniku ketika bermain di tepi pantai... Hanya arus angin dan deruan ombak menjadi pengganti muzik hidupku... Ketenangan jiwa dicari... Berjalan perlahan tepi pantai bagai mengeliling seluruh bumi...

Gitar??? Pernah skali dua main gitar ni... (gitar member aku la...) hahaha... rase mcm jiwang la plak bile men gitar gile2... kih3x... kalau ada gitar sendiri sudah semestinya merapu habis aku kat tepi pantai kampong aku... ececece.. mcm citer anak nelayan dalam tv la plak... kui3x... berangan je la... tak pasal2 1 kampong bunuh aku nanti... bising sgt.. bukan tu je... wat hujan selalu je... hahaha... ape pun thanks kat member aku tuh... at least ak pernah pegang gitar dlm hidup aku kan... ^.^

Time ade pertandingan untuk muzik akustik or battle of da band gitu, tibe2 je rase nak join... mcm la aku yg wat persembahan atas pentas tu... rupenye aku sebagai penonton je.. huhu.. (sedarlah sape lah aku)... Aku suke muzik slow n techno... dengan barisan2 nod2 yg merdu je didengar... memang aku tertarik giler kwn aku tu main gitar... (dengan penuh stylo nye dier...) haha.. lucu je tengok dier!

Hurmm... tunggu aku dah keje da besar nnt je la... beli gitar byk2... wat koleksi je... hahaha... nanti masuk kelas tuisyen muzik... sape tahukan...??? (ade2 je aku nih.. puihhhh~) Aku suke download instrumental muzik yg ade bunyi gitar... wah~ senangnya hati ini... siap main setiap kali bukak laptop aku nih... sambil angan2 gitew... BEST!!! ^.^y

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

autumn

autumn

snow

snow

INTERNATIONAL