Followers

Facebook Comments

Saturday, June 18, 2011

OVERNITE: PUTRAJAYA



Merintis hidup, mencari ketenangan… hahaha… inilah konsep kehidupan aku… wow… (kecoh sket)… hurmmm… Malam2 dah planning dengan member2 nk gi sesuatu tempat… tapi tak tahu tempat ape.. ni haaa… last2 Putrajaya jadi pilihan… hahahaha…

PUTRAJAYA… weee~ best jugak la overnite kat Putrajaya… macam fantasi je malam2… kalo siang x jadi punye… tapi malam2 baru beshhhh… da la sejuk… aman lagi tuh.. sesuai utk org2 yang giler stress tahap babun mcm aku ni ha… hahaha…

SESAT… aishh… biaselah kan… mmg lumrah hidup… hahaha… titututut… papelah kan… teringat aku dan member2 aku pusing satu Putrajaya banyak kali… mcm nak bertawaf pulak dah… hahaha… asyik2 jumpe tempat yg same je… tak de jalan kuar langsung… mak ai… kire dah hafal da aku nama2 tempat dalam jalan pusingan tuh… mane tak nye… sign board bodo tak bleh blah tu haa… ape mende la ntah…

Sebelum nih pernah skali overnite kat Putrajaya & Klang… skali balik kolej jam 9.00 pagi keesokan harinye… malam tuh ade barbeque kelas aku… lewat malam gak ah…. Dah masuk kol 12 mlm lebih da.. pasti pak guard tak kasi masuk punye… hahaha… so??? Overnite la jadinye… tapi sepanjang overnite tu.. mate kiut aku ni tak leh tahan sampai pagi esok… terlelap sudah… dibuai mimpi indah… hahaha… kesian member2 aku… terpakse bersengkang mata memandu sekeliling KL… wow.. dasyat tuuuuu… caya la lu… lepas ni overnite jangan la ajak aku sampai pagi keesokan harinye… hahaha…

Skali duk singgah kat kedai mamak yg bukak 24 jam mengalahkan McD gitu… nak minum minuman panas sebagai melegakan badan yg kesejukan… ade niat nk gi toilet jap… skali masuk toilet… puihhhh…. Macam pelbagai jenis taik yg x pernah buang… huhuhu… (biaselah.. kedai mamak mmg mcm tu)… kalau bule kan… jangan wat roti canai gitu sudah la… adui… ini mangkuk tandas skali dah tempias taik2 manusia ntah ape… hohoho… (tak jadik kencing aku dibuatnye)

Klang Sentral… wohaaa… inilah tempat nk singgah best tuk melepaskan “air” yg bertimbun2 dlm ginjal aku… hahaha… alang2 solat subuh skali… dalam keadaan bengong2 sket… ktorng member2 terus balik ke kolej… hmmm.. best la pengalaman tuh… hihi…
Jambatan Putrajaya yg cantik giler di malam hari

Ambik kesempatan nk berposink... (pakai handphone member je).. hihi~

Cakkkk~ hahaha... ni kat jalan Putrajaya...


Antara yang menarik perhatian aku...








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

autumn

autumn

snow

snow

INTERNATIONAL