Followers

Facebook Comments

Saturday, June 4, 2011

HARI-HARI YANG LAPANG




Alahai… sekadar nak mengisi masa lapang yang tak tahu nak wat ape… ni la keje aku… bukan taka de keje len… tapi malas… hahaha… ni ha.. nak citer sesuatu… masa dalam jalan2 kat Shah Alam bersame member2… nek bas rapid KL U90 je… mase tgh menunggu bas tu nak balik ke kampus… singgah ler bus stop Shah Alam… skali ternampak notis jawatan kosong… bile bace… gelak sorang2 aku dibuatnye… hahaha… aku ade tunjukkan gambar dalam post ni…

Masa balik singgah kat umah kakak aku di Kajang… kakak aku ajak gi mesyuarat ntah ape mende… skali tak tahan melayan anak2 dier yang dah busan dok lelame kat dalam dewan… kakak aku suruh aku dan anak2 buah aku keluar lepak kat luar dewan… kat depan dewan… anak2 buah aku men kejar2… aku je duk sorang2 tgk gelagat dorg nih… rase lucu jugak la… hahaha… skali amik gambar dorg… mesti trademark Ultraman dorg ade skali… aiseyhhhhh… =.=”

Masa boring2 lagi… aku dan kawan2 aku keluar ke mane2 saje… ade skali (atau byk kali)… kitorang gi berkaraoke… skali aku nyanyi… tak terkeluar sore aku.. buat malu saja… tapi aku nyanyi men belasah je… tak ikot tempo pun… hahaha… janji aku tolong nyanyikan… member aku yang belanje kan… (muke tak keluar duit langsung)… hahaha…. Keluar di malam hari… malam2 ade la member2 ajak aku gi “kelab malam” katenye… adoiyai… kelab malam le sangat… rupenye gi i-City… kwang2… kat i-City… tak tahu nak ke mane… men jalan2 je.. follow je la ke mane hala tuju masing2… skali tu aku plan nk men kete BUMPER… best giler… men langgar2… hahahaha…. Tapi rase mcm nk terpelanting je kene langgar… adoi…

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

autumn

autumn

snow

snow

INTERNATIONAL