Followers

Facebook Comments

Tuesday, November 2, 2010

STUDY HARD VS STUDY SMART

Arggghhhhh.... tensionnya aku di masa ini.... nak tak nak je mood aku nak study... kalau lah aku pandai, tak ler aku study je memanjang... (haha... bengong)... ni tyme final exam la aku study hard... aku jarang wat study smart... (mengarut je)... sukati aku lah nk study hard ke ape... janji aku belajar dan berusaha... lain org lain la cara dia belajar kan... hmmm.... tapi aku tawakal je la ape yang bakal aku hadapi nnt... final exam kali ade yg susah ade yg senang... sama rata saja... huuu~ tapi xpe la... at least aku da berikhtiar da... hoho... selebihnyaberdoa dan bertawakal... rezekiku hanya Allah sahaja yang tentukan... wallahu'alam... paling aku risau adalah subjek Medical terminology nih... ntah ape jawab hari tu... huuu~ moga Allah memberi rezeki yang baik kepadaku...

Tension: tyme final exam ni la mcm dugaan plak aku lalui.... urusan ini lah... urusan ini lah... aku bukanlah Perdana Menteri perlu dipanggil ke sana sini... jemput sana sini... aku tak nak!!!!! aku mahu berehat dan fokus pada final exam aku je... uwaarggggghhhhh!!! sukatilah aku nak luah kat sini... sebab inilah ape yang aku rase di masa ini... tyme ni la nk jadi "low-profile" lak... hua3..

Buku oh buku: Malas betol nak bace buku tebal2 nih... main spot je jadinya... mane lah aku nk bace semua ni... da la tebal... mengantuk aku... otak plak banyak berangan... (itu kekuranganku)... hihi... tapi Alhamdulillah... segalanya pelajaran ku berjalan dengan baik dan teratur... yahuuuu...

aku yang tertekan: syukrie~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

autumn

autumn

snow

snow

INTERNATIONAL