Followers

Facebook Comments

Wednesday, November 10, 2010

need belonging


Erkkk??? hari ni "dasyat" sket topik aku nk ckp kat sini... hahaha... sebenarnya tak de pape je... saje je lepas merdeka abis exam nih la... start la plak nk bersama kawan2 kan... selama 1 bulan tau x lepak dengan kawan2ku... semuanya kerana nk fokus fokus fokus kat final exam.... arghhh... bile pikir balik ngan paper2 sebelum ni... adoi... mcm mane la resultnye nnt... huuu~ kalau bab kawan special tu... x yah cakap ah... biarlah aku saja yang tahu... hihi... ermmm... lepas ni x tau plan nak wat ape... x tahu nak mula dari mane... mcm2 program aku nk join pasni... (hati berbelah bahagi)... huhu...

Mulakan cuti2 Malaysia... time cuti ni busy gak rasenye... haha... tapi cuti2 la jugak kan... ingat nk plan dengan family gi melancong... tapi... nk melancong kat mane??? hurmmm... kat Malaysia ni ape tempat menariknye ye??? [buat muke seposen]... hehe... opss... sory... terlepas sudey... tapi x sabar lah nk balik kampung ni... nk lupekan segala kenangan semester 3 ni... hahahah... (bengong je aku nih)...

kawan oh kawan... malas aku nk layan member2 aku... kejap2 senyum... kejap2 tersengih... ntah pape dorg ni... ape yg pelik dengan hidup aku tyme nih ye??? gosip sane.. gosip sini... adoi... biarlah... (aku x tahu ape dorg gosipkan~) huuu~ please argghhhh... bgtau aku!!! hurmmm.... aih??? merapu lebey da aku skrg nih... keh3... =P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

autumn

autumn

snow

snow

INTERNATIONAL