Followers

Facebook Comments

Monday, October 25, 2010

KESEPIAN


KESEPIAN... tu la word paling sesuai tok aku tyme cuti2 semester... ye la... tak tau nak wat ape mase cuti2 kat kampung... pantai la tempat pilhanku... untuk mencari ketenangan jiwa la jugak.. kih3x... poyo je aku nih... aku amik gambar2 aku ni sorang2 jew... nasib bek da beli handphone baru la katekan... haha... handphone berkamera yang boleh automatic capture & edit2 gambar... hmmmm... ni la hobiku~




SUNSET... ni tyme da senja da nih... amik peluang nak gambar lah... backgroundnye cantik baa... aku x peduli orang sekeliling tengok2 pandang2 aku tgh ber"shooting"... haha... biaselah impian nak jadi model la kan... kui3x... (perasan lebey je aku nih)... haha...





YAMAHA... ni la motor kesayangan ku... tapi malangnya ayah aku da jualkan & beli motor baru da... huuu~ sedey nye... tapi motor baru tu pun boleh tahan gak la... hahaha... boleh je aku mencuba benda yang baru... kakakaka... ni tyme posink sorang2 ni... tyme ni x ramai orang.. mule2 segan.. pastu jadi over la plak... hahaha... "ada aku kesah???"... ngihihihi... =P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

autumn

autumn

snow

snow

INTERNATIONAL